NATTSØSTEREN

Innimellom er det skikkelig digg å lese en god krim. Jeg har etterhvert blitt veldig glad i denne sjangeren. Det er ofte lettleste bøker med mye spenning og historier som drar deg med fra første side.

Nå er jeg nettopp ferdig med Nattsøsteren av Unni Lindell. Jeg har aldri lest noen bøker av henne før, så jeg burde jo strengt tatt begynt med den første i serien. Skal jeg være ærlig rasket jeg bare med meg noen bøker i full fart på biblioteket ( hadde dårlig tid siden guttene ventet i bilen), derfor så jeg ikke så nøye på hvilken bok som var den første. Egentlig spiller det ikke så stor rolle. I krimbøker er det ikke alltid like viktig med rekkefølge, siden hver bok ofte er selvstendig med sine egne uløste gåter.

nattsøsteren

Nattsøsteren handler om politetterforsker Cato som jobber på spreng for å finne ut hvem som har drept Brenda Moen, en eldre kvinne. Han blir stadig sikrere på at det er en sammenheng mellom dette drapet, og forsvinningen av hennes 14 år gamle barnebarn.

Spennende bok synes jeg. Det eneste irriterende er at  hovedpersonen er utro.  Blir så utrolig lei av at noen alltid må være utro i bøkene jeg leser, he he!  Det gjelder vel ikke bare krimbøker det, men er veldig typisk den sjangeren synes jeg…

Hmm, men alt i alt synes jeg Nattsøsteren er ei grei og spennende krimbok:)

0 Svar to “NATTSØSTEREN”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
FOLK INNOM FRA 15.06.09

  • 245 877 besøk

JEG TWITRER

POPULÆRE POSTER I DAG

august 2009
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • Ingen
Bloggurat

%d bloggere liker dette: