BLOGGFILOSOFI

Hva slags blogg har jeg egentlig???

Jeg har tenkt litt på det i det siste. Da jeg begynte å blogge for et halvt år siden hadde jeg ikke peiling på hva det ville si å blogge egentlig. Jeg hadde ikke engang lest noen blogger før jeg helt impulsivt satte i gang etter litt inspirasjon fra min søster R3n3t.

Etter en stund hadde jeg litt mer peiling på hva en blogg kan være og kanskje hva en blogg bør være. Jeg fant ut at det fantes mange forskjellige blogger, på samme måte som det finnes mange forskjellige brus. Jeg fant ut at min blogg passet best under kategorien mammablogg, siden jeg tross alt ( og først og fremst) er trebarnsmor.

photo_3_02f86c821decff12b99b4eb711f3600f

Jeg hadde lest noen gode tips om hva man burde gjøre for å få en bra (populær) blogg. Et av punktene var rådet om å velge en form for nisje. «Ikke skriv om alt mellom himmel og jord, velg noe du vil satse på» stod det. Jeg valgte derfor å satse litt på mammablogging. Det var ikke så vanskelig, siden min hverdag består mye av det å være mor til tre gutter.

Etterhvert ble jeg likevel litt lei av å bare blogge om familieliv. Jeg fant ut at jeg holder jo på med litt andre ting enn mammating… Derfor ser jeg at bloggen min ikke bare er en typisk mammablogg lenger… Det er kanskje litt dumt, siden det var det eneste rådet jeg fulgte av alle de gode, velmenende rådene for en suksessrik ( populær) blogg.

Så hva slags blogg sitter jeg igjen med nå da?

Hmmm, kanskje ikke så lett å si hva slags blogg jeg har lenger? Selv om jeg tør påstå at det fortsatt kan kalles en mammablogg, men med litt andre temaer også.

Jeg begrenser meg hvertfall ikke til å bare skrive om mammating. Hallo! Jeg er jo bare 28. Det hadde vel vært litt rart hvis jeg bare blogget om familie og barn???

Jeg håper at folk liker bloggen min selv om de ikke har barn og har startet familie. Sånn sett håper jeg å være en blogg som kan favne alle, og derfor blir kanskje dette aldri noen suksessrik ( populær) blogg..?

Håper hvertfall du vil komme innom igjen 🙂

3 Responses to “BLOGGFILOSOFI”


  1. 1 Nina 06/08/2009, kl. 10:09 am

    Jeg synes det er bare bra med litt variasjon jeg:) Selv har jeg da både bokblogg, personlig blogg og til tider fotoblogg, uten at jeg synes det gjør noe:)

  2. 3 monika 07/08/2009, kl. 7:12 am

    Enig jeg også! Hverdagen bringer jo så mangt på bane tenker jeg. Synes bloggen din virker bra jeg;-)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
FOLK INNOM FRA 15.06.09

  • 239 896 besøk

JEG TWITRER

august 2009
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • Ingen
Bloggurat

%d bloggere liker dette: