TIPS TIL DEG SOM IKKE LIKER RENGJØRING

Før i tida da jeg og landsbygutten bare hadde et landsbybarn i huset pleide vi å samarbeide veldig bra når vi skulle vaske huset. Da tok landsbygutten med seg lillegutten vår ut på ukeshandel mens jeg ble hjemme og vaska leiligheten. Dette var en genial ordning syntes vi.

I løpet av årene har det blitt litt annerledes. Vi samarbeider forstatt når det gjelder rengjøring på den måten at begge bidrar. Nå har vi jo vært hjemme litt hver så det har blitt til at den som er mest hjemme tar mest av rengjøringen.

Dette året skal vi vært hjemme noen dager hver i uka, men vi har innsett at det ikke er så veldig lett å få gjort så mye husarbeid når vi er hjemme alene med guttene. Så i går prøvde vi den «gamle metoden» vår igjen. Bare med en liten vri: JEG tok med meg de to minste guttene ut i vogna et par timer mens landsbygutten ble hjemme for å gjøre rent. Jeg har nemlig nettopp kjøpt meg skritteller, og er derfor litt overinspirert til å ut å gå for tida, he he! Så i går fikk mannen vaska stue og kjøkken mens jeg fikk skrittet mer enn 12000 skritt:)

Et annet tips når det gjelder rengjøring: Mamma har lært meg at selv om man er voksen kan det være fint med en liten belønning av og til. En fin belønning etter husvask kan være å kjøpe en ny blomst eller en liten pynteting. Dette kan man kanskje ikke gjøre hver gang, men det er ekstra koselig å sette fram noe nytt når man har gjort rent.

Min belønning denne uken:blomst

5 Svar to “TIPS TIL DEG SOM IKKE LIKER RENGJØRING”


 1. 1 Hege 07/09/2009, kl. 3:19 pm

  Ja, det er en evig rundans. Kan gi deg dette tipset:
  http://flylady-norge.blogspot.com/
  Bak dette står den flinke interiørbloggeren : moderne-retro

  • 2 landsbyjenta 08/09/2009, kl. 12:45 pm

   Hei Hege:)
   Jeg var innom FLYLADY- bloggen, og må si jeg ble mektig imponert..! Hadde jeg klart å gjøre halvparten så mye rent som henne hadde jeg vært fornøyd, he he! Men helt klart en god ide å lage systematisk oversikt over når og hvor man vasker:) Den ideen likte jeg, men kommer nok aldri til å vaske trekket på overmadrassene en gang i mnd! Her er jeg fornøyd om jeg gjør det en gang i året:)
   Takk for tips!

  • 3 Britt 31/07/2010, kl. 1:35 pm

   Jeg prøvde å kikke innom http://flylady-norge.blogspot.com/ men fikk beskjed om at «denne bloggen er åpen kun for inviterte lesere». Er det mulig å få en slik invitasjon?

 2. 5 Linda 09/09/2009, kl. 7:55 pm

  Man gjer seg ulike erfaringer etterkvart- noko passer bedre enn andre ting, så fint at dere har funne måter som virker for dere 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
FOLK INNOM FRA 15.06.09

 • 245 687 besøk

JEG TWITRER

september 2009
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Bloggurat

%d bloggere liker dette: