HELG, RESTER, VENNER OG SKILT

Sitter her og slapper av etter å ha spist litt tacorester. Rester er digg altså! Pleier ofte å lage litt ekstra mat, så vi har nok til en lunsh eller middag neste dag:)

I kveld skal vi ut til noen venner. Det gleder jeg meg til. Nå har endelig minsten blitt så stor at jeg kan ha barnevakt uten noe pes. Jeg legger han i 20 tida, og da våkner han ikke før morgenen igjen.

Nå har jeg jobbet et par dager, og jeg merker at jeg får mer energi av det. Er skikkelig digg med helg nå da, uten noen store planer.

Jeg har forresten kjøpt meg skilt til å henge utenpå døra. Jeg har bestilt inne  bloggen Veronikas hus. Det er vel på tide å få opp et navnskilt nå som vi har bodd her i tre år snart… En av bortforklaringene på hvorfor jeg ikke har kjøpt før er at jeg ville vente til minstemann var født. Men nå er alle tre kommet, og regner nok ikke med det kommer flere.

AKKURAT NÅ:

Akkurat nå ligger mellomste (på 2 ) i sofaen og sover. Han er i en mellomfase nå hvor han egentlig trenger å sove litt på dagen, men samtidig er han ikke trøtt nok til å legges i senga. Minsten ligger på gulvet og leker med ei UNO- eske ( som snart er spist opp) mens landsbygutten prøver å lese i Villa Europa som jeg sterkt har anbefalt ham… Eldste er på besøk hos ei venninne.

Hvilke planer har DU for dagen???

0 Svar to “HELG, RESTER, VENNER OG SKILT”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
FOLK INNOM FRA 15.06.09

  • 245 899 besøk

JEG TWITRER

august 2009
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Bloggurat

%d bloggere liker dette: