STUDENT INNIMELLOM AMMING OG ANDRE TING

I dag har jeg vært rimelig slakk… Har verken støvsugd, vaska eller begynt på middagen… Jeg har stort sett kost meg sammen med minsten og litt her på bloggen…

Men en ting har jeg gjort som vel må kategoriseres som fornuftig: Jeg har lest pensum!

Ja, for dere som ikke har fått det med dere så skal jeg studere litt til høsten:) Min mammapermisjon er ferdig i midten av november, og da håper jeg at jeg får litt jobb på en av skolene her i nærheten ( helst der jeg var før permisjonen). Men jeg har ikke tenkt til å jobbe fullt, så derfor tenkte jeg at det er en fin anledning til å studere litt igjen:) Jeg skal studere et fag som heter Skolebibliotekkunnskap 2. Det passer meg midt i blinken. Jeg har stor kjærlighet til bøker og bibliotek, og synes det er kjempe interessant å lære mer om barne- og ungdomslitteratur.  Jeg får også mye nyttig kunnskap om hvordan man kan være med å skape leseglede og lesekunnskap blant barn og ungdom.

Så i dag her jeg sittet og lest endel i boka Inn i teksten- ut i livet. Jeg har allerede fått mange nyttige tips. Det føles egentlig ikke som å studere, for alt jeg leser er så matnyttig. Jeg tenker ikke så mye på eksamen som kommer etterhvert, jeg leser mer for å lære:)

inn i teksten

Studiet er nettbasert, så det er veldig greit å ta ved siden av jobb. Nå som jeg fortsatt er hjemme og har de eldste i barnehagen ( siste dag i dag) må jeg bare være flink til å utnytte den tida jeg har:)

Jeg har også begynt på boka Yatzy av Harald Rosenløw Eeg. Jeg er nemlig så heldig at en stor del av pensum er forskjellige barne- og ungsomsbøker! Noen av dem har jeg tenkt å lese sammen med eldstemann på 6 år, blant annet Svein og rotta

yatzy

0 Svar to “STUDENT INNIMELLOM AMMING OG ANDRE TING”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
FOLK INNOM FRA 15.06.09

  • 245 911 besøk

JEG TWITRER

juli 2009
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Bloggurat

%d bloggere liker dette: