HVA ER ROMANTISK???

Jeg har egentlig aldri vært en romantiker… Det er like greit å innrømme det! Jeg liker selvfølgelig å se romantiske filmer altså ( jeg er jo tross alt jente!), men synes ikke nødvendigvis at alt som er romantisk på film er det i virkeligheten… Jeg trenger ikke stå på kanten av en stor båt sammen med Leonardo og kjenne på vinden. Jeg trenger ikke danse i vannet sammen med Patrick, og jeg trenger ikke gjemme meg på bøttekottet på Sykehuset sammen med diverse kolleger…

Jeg synes de små tingene i hverdagen kan bety mye. Jeg blir for eks veldig glad hvis mannen plutselig har kjøpt med seg et blad ( eks Kamille) til meg når han har vært på ukeshandel. Eller at han kjøper gaver til meg til jul som jeg har nevnt at jeg ønsker meg mange mnd tidligere ( at han husker så lenge).
Jeg synes det er kjempedigg å ligge lenge i senga på morgenen og bare prate ( det er sjelden for er alltid noen unger som vil at vi skal stå opp) Jeg liker å sitte i sammen under et pledd i sofaen og snakke sammen. Jeg elsker at vi kan le sammen og nyte hverandres selskap midt i hverdagen mens ungene løper rundt og skriker. Jeg elsker at vi gjør ting på vår måte, og at vi kan le av oss selv. Jeg elsker at vi har en intern humor som ingen andre forstår.
Det er ikke alltid de store tingene som er viktige.

Jeg tror egentlig romantikk handler om å gjøre noe litt ekstra for å vise at men elsker hverandre..?

Selv om jeg ikke er av de store romantikerne skjønner jeg at til og med jeg har behov for å slå litt på stortromma innimellom… Derfor tar jeg imot gode tips om hva som kan være romantisk å gjøre sammen.

Hva synes du er romantisk???

0 Responses to “HVA ER ROMANTISK???”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
FOLK INNOM FRA 15.06.09

  • 240 338 besøk

JEG TWITRER

juni 2009
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Bloggurat

%d bloggere liker dette: