DAGENS MIDDAG

I dag hadde vi gratinerte poteter, kyllingfilet og salat. Nammmm…
Har funnet ut at det er mye greiere å lage midda hvis jeg gjør klart noe på forhånd, enten kvelden før eller tidlig på dagen. I dag lagde jeg klar potetene på dagen før jeg henta guttene i barnehagen.

Gratinerte poteter lager jeg sånn:
Deler poteter i skiver og legger lagvis med oppkutta løk ( to stk)
Heller over hvit saus med ost i ( blander litt raspa ost oppi sausen. Saus= mel, smør og melk) Sparer halvparten av sausen. Setter inn i ovn i 29 minutter.
Tar ut og heller resten av sausen over ( lag gjerne litt huller så sausen renner ned i gratengen) Raspa ost på toppen.
Nam!

Jeg har blitt skikkelig glad i satat med rødløk og fetaost i. Deilig!

Et godt råd når det gjelde middagslaging er altså å lage klar deler av middagen tidligere. Så blir det litt mindre stress rett etter jobb og barnehagehenting:)

Bon apetite !

0 Responses to “DAGENS MIDDAG”



  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s




FOLK INNOM FRA 15.06.09

  • 239 939 besøk

JEG TWITRER

juni 2009
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Bloggurat

%d bloggere liker dette: