I DAG SA JEG OPP BHG PLASSEN TIL MELLOMSTE

Jeg sitter her med litt blanda følelser… Har nettopp sagt opp barnehageplassen til mellomste… Dvs at han bare har tre mnd igjen i barnehagen.
Vi kommer jo til å være hjemme med minsten likevel, så da kan jo egentlig mellomste også være hjemme. Når jeg er ferdig med permisjon i november skal jeg jobbe tre dager i uka mens mannen min skal være hjemme disse dagene.
Det som gjør at jeg synes det er litt trist er at jeg nå står uten rettigheter neste år. Nå er det ikke sikkert jeg får plass til begge i den bhg vi har hatt. Jeg synes det blir litt dumt hvis jeg må bli kjent med en helt ny barnehage igjen…
Men men, det hadde blitt veldig mye penger å ut med for en plass vi egentlig ikke trenger. Jeg synes jo også det er veldig koselig å ha han hjemme når jeg først skal være hjemme to dager. Tror han kommer til å trives med det også, han liker seg hjemme. Kjenner bare at jeg må være litt flink til å gå ut, kanskje litt på åpen barnehage osv osv…
Ellers blir det en spennende høst for eldstemann også som begynner på skolen. Det er jo ganske korte dager på skolen, så det blir vel liv i heimen når han kommer hjem til lillebrødrene sine:)

Vel, nå er det gjort…

2 Svar to “I DAG SA JEG OPP BHG PLASSEN TIL MELLOMSTE”


 1. 1 Anette 30/03/2009, kl. 8:49 am

  Skjønner deg godt. Er jo kipt hvis du må bytte barnehage å sånn, men det trenger du sikkert ikke. Vær ikke bekymret for morgendagen…
  Tror dere kommer til å kose dere med begge de små hjemme. Deilig å ta det med ro etter du har sendt Noah til skolen. Så kan dere laffe rundt og ha god tid til morrastell og frokost:)

 2. 2 ~ ♥ LISBETH ♥~ 30/03/2009, kl. 9:21 am

  Hei på deg! Akk ja, det der er ikke alltid så lett. Man får kose seg her og nå og heller glemme det som kanskje kan bli et problem et sted der fremme. Det ordner seg sikkert. Det er en himla forskjell fra barnehageliv til skolehverdag, man mister liksom all frihet når de begynner på skolen, faste tider som ikke en kan flexe på. Dessuen er det en fin tid nå fremover, masse å finne på utendørs.
  Ha en fin dag så blogges vi ved.
  Klem


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
FOLK INNOM FRA 15.06.09

 • 246 127 besøk

JEG TWITRER

mars 2009
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Top Clicks

 • Ingen
Bloggurat

%d bloggere liker dette: