FORANDRING FRYDER?

Det er mange ting som forandrer seg når man blir mor…
Den største forandringen i livet mitt skjedde uten tvil da jeg ble mamma for første gang! Det var litt av en omveltning i livet. Man er vel ikke helt forberedt på det som skal komme. Man gleder seg stort og forventningene er tilstede som aldri før. Og når lille Baby kommer er man i salig lykkerus, selv om man fort nok oppdager at det er mye jobb også!
Men forandringen slutter ikke der. Jeg bare la merke til det nå som jeg er hjemme med minsten alene. Mannen har tatt med seg de to eldste (2 og 6 år) i svømmehallen ( jeg kan ikke på noen måte forstå at han orker det, hadde det vært meg hadde jeg tatt med en av dem, he he) Så nå sitter jeg her hjemme med minsten på 2 mnd. Det er da det slår meg; Jeg føler jeg har fri nå. Det er så stille og fredelig, og jeg har tid til alt mulig føler jeg!
Det har skjedd en forandring kan du si…
Da vi bare hadde eldstemann syntes jeg det var himmelsk å ha litt tid for meg selv innimellom. Det var så godt å slippe å ha Baby rundt meg hele tiden. Jeg trengte denne avkoblingen med jevne mellomrom.
Da nummer to ble født hadde jeg på ingen måte det samme behovet for barnevakt for minsten. Jeg tenkte liksom ikke så mye over om jeg hadde Baby med eller ikke.
Nå som jeg er mamma til tre er det liksom fri når det bare er meg og baby hjemme…
Ja, det er litt annerledes nå:)
Nå kan jeg bake brød ( ikke så ofte akkurat det hender men…) eller vaske huset (ikke det heller) mens minsten er hjemme. Da eldstemann var baby følte jeg ikke jeg fikk gjort noenting mens jeg var alene med han. Hmm, det er jo ikke sikkert det bare er meg som har forandret meg, kan jo være minsten er litt roligere enn eldstemann også da…
Vel, uansett så er det godt at man forandrer seg, det trengs nemlig. En annen ting som er godt er at livet endres gradvis. Det er godt jeg ikke ble mamma til en konfirmant, men at de kommer som små, søte babyer. Jeg har ikke peiling på hvordan man steller i stand en konfirmasjon… He he, heldigvis vokser vi med oppgaven. Jeg kommer helt sikkert til å klare å stelle en kjempebra fest når eldstemann er konfirmant, så det så!
Heldigvis er det noe som aldri forandrer seg. Jeg kommer alltid til å elske barna mine, og jeg kommer alltid til å like å være sammen med dem. Mannen og jeg skal henge sammen resten av livet, og vi skal alltid sette familien først.

Så noen ting trenger man ikke forandre på:)

2 Svar to “FORANDRING FRYDER?”


 1. 1 mi-rachel 12/03/2009, kl. 2:52 pm

  høres ut som som du har verdiene i orden (siste avsnitt)bra!

 2. 2 Ninas Drops 12/03/2009, kl. 4:59 pm

  Ja enig..Familien først..
  Så bra du jonglerer hverdagen på den måten du gjør..godt jobba, også med 3 unger…wow…

  Skulle gjerne prøvd meg på en nr. to..men det kommer kanskje en gang..vi får se..hadde jo vært så herlig å sett hvordan jeg ville taklet utfordringer på en helt annen måte…

  Ja du tapeter er digg..og det er sååååå mange fine der ute…jeg blir helt gaaal…Skifter mening hele tiden på hva jeg vil ha jeg=)
  Oki, ha en strålende kveld. Her sitter pappa Karamell og perler med lille pastill og jeg hører latter fra stua.. hihi…deilig vettu=)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
FOLK INNOM FRA 15.06.09

 • 246 127 besøk

JEG TWITRER

mars 2009
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Top Clicks

 • Ingen
Bloggurat

%d bloggere liker dette: