ENSOMHET, NEI TAKK!

I dag skal jeg på besøk til ei god venninne. Det er utrolig koselig å lunche sammen med gode venner:) .
En av de tingene jeg virkelig setter pris på er gode venner! Vi er så heldige at vi har flere gode venner som betyr mye for oss! Å være sammen med venner er noe jeg synes er utrolig viktig.
Jeg husker at en av lærerne på bibelskolen OKS snakket om hvor viktig det er å ikke bli ensom. Husker jeg tenkte at ensomhet er vel ikke noe folk velger selv. Det er jo mange mennesker i landet vårt som er ensomme, og som lengter etter noen som bryr seg. Likevel tenker jeg ofte på det som denne læreren sa, for jeg tror det er viktig. Selv om man har gode venner er det viktig å ta seg tid til å treffe vennene. Det er så fort at hverdagen sluker all tida vår, og plutselig er enda en uke gått uten at vi har vært sosiale sammen med venner.
Jeg og Mannen pleier å sette oss ned ca en gang i halvåret og snakke om året som ligger foran oss. Vi pleier finne ut hva vi ønsker å oppleve, prioritere, bruke tid på osv… Det som alltid går igjen når vi tenker slik er at vi ønsker å bruke tid sammen med venner. Vi vet at det er viktig. Venner får fram gode sider i oss. Venner kan hjelpe oss å gi oss riktig perspektiv på ting. Venner opmuntrer oss og gir gode råd.
Det er viktig å huske å ikke bli ensom! Nå som vi er opptatt med tre herlige gutter er det lett å «ikke ha tid» til venner. For oss er det viktig å fortelle venner at vi trenger dem. De er viktige for oss, og vi tror at vi også er viktige for dem:)
Så la oss alltid ønske å bli kjent med nye, spennende mennesker. Og la oss nyte de vennskapene vi allerede har:)

3 Responses to “ENSOMHET, NEI TAKK!”


 1. 1 Anette 18/02/2009, kl. 7:29 pm

  Helt enig i alt du skriver her – og jeg er nok en av de som burde bli litt flinkere til å pleie vennskap. Heldigvis er de fleste vennene våre i samme familiesituasjon som oss selv, så da møter vi en del forståelse der.

  Ett tips er å rett og slett ha «play dates» i helgene. Avtal å treffe venne-familien på en lekeplass eller et annet sted. Gøy for alle!

 2. 2 Susanne 19/02/2009, kl. 9:34 am

  Play dates høres ut som en god ide!
  Vi har også funnet ut at det går veldig fint an å treffe venne-familier på ettermiddager i stedet for på kvelden. Da slipper man barnevakt, og ungene storkoser seg!

 3. 3 cecilie 21/02/2009, kl. 10:39 pm

  Dette var godt skrevet…
  veldig mye sannhet i det!!

  Merker det selv at jeg ikke er så flink som jeg skulle ønske jeg var å treffe vennene mine:(


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
FOLK INNOM FRA 15.06.09

 • 239 859 besøk

JEG TWITRER

februar 2009
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  
Bloggurat

%d bloggere liker dette: